Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Cafe’De Petra 1 yaşında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Açıldığı günden bu yana farklı konsepti ile dikkatleri üzerine çeken Cafe’De Petra, 1. yaşını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. İşletme Sahibi Emrah Uysaler, geride kalan 1 yıl içerisinde Kırıkkale’ye farklı damak tadını buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

1. YIL PASTASI KESİLDİ

Kırıkkale’nin en gözde mekanlarından olan Cafe’De Petra, 1. yılını pasta keserek kutladı. Tüm ekiple birlikte hatıra fotoğrafı çektiren İşletme Sahibi Emrah Uysaler, ardından 1. yıl pastasını yine ekibiyle birlikte kesti. Farkındalığı ortaya koyduklarını ve ekip ruhuyla hareket ettiklerini ifade eden Emrah Uysaler, “Dünya mutfağının ve içecek sektörünün en farklı sunumunu sevgi, saygı ve ekip anlayışının sonsuz gücüne inanarak, kararlılığımızdan ve kalitemizden ödün vermeden ilk yılımızı güzel anılarla tamamlamış bulunuyoruz.” dedi.

 

2. ŞUBE ÇOK YAKINDA!

Kalite ve lezzetten ödün vermeden 2. yıla girdiklerini anlatan Uysaler, ilerleyen günlerde ikinci şubenin müjdesini verdi. Uysaler, “Çok mutluyuz. Öncelikle aileme, ekip arkadaşlarıma ve değerimize değer katan tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Cafe De Petra 1. yılında 2. şubesi Petra Kahve Evi ile çok yakında Kırıkkale Tarihi Evlerinde Kırıkkale halkının hizmetinde olacağız. Dünya mutfağından sonra yine kahve kültüründe de zirveyi yakalayacağız. Kahvenin en saf hali Petra Kahve Evi çok yakında açılacak.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x