Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Çelebi “Bal ve Şükür’e kapımız açık”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, AK Parti’den istifa eden iki milletvekili Hakan Şükür’e ve İdris Bal’a kapılarının açık olduğunu söyledi.

‘ADRESLERİ ANAVATAN PARTİSİ’DİR’

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Kırıkkale’de annesinin cenazesi için bulunduğu sırada basın mensuplarının eski Ak Parti Milletvekili olan Hakan Şükür ve İdris Bal’a kapılarının açık olduğunu ve Anavatan Partisinin yetkilileri temasa geçtiklerini açıkladı. Genel Başkan Çelebi açıklamasına şöyle devam etti; “Öncelikle Gülen cemaatini önemsiyoruz önemli bir hizmet hareketidir. Fettullah Gülen Hocaefendi, yıllardır bu davaya gönül vermiş bir ilim irfan sahibi bir büyüğümüzdür. Hakan Şükür ve İdris Balı Anavatan partisine sizlerin aracılığıyla davet ediyorum her iki milletvekillide halka hizmeti hakka hizmet olarak gören arkadaşlarımızdır bu anlamda adresleri Anavatan Partisidir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu