Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çocuk il komitesi çocuk üyeleri seçildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çocuk Hakları Çocuk İl Komitesi çocuk disiplin kurulu üyeleri, çocuk sekretaryası ve Çocuk Komitesi İl temsilcisi yenilendi.

BARO TARAFINDAN DESTEKLENECEK

Ülkemizin taraf olduğu Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair Sözleşmenin ilke ve hükümlerinin yetişkin ve çocuk olmak üzere toplumun tüm kesiminde öğrenilerek hayata geçirilmesi amacıyla, Kırıkkale’de oluşturulan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Çocuk Hakları Çocuk İl Komitesi çocuk disiplin kurulu üyeleri, çocuk sekreteryası ve Çocuk Komitesi İl temsilcisi yenilendi. Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonundan Avukat Ömer Faruk Çiftçi ve Nilay Doymuş’un katılımı ile renklenen komite seçiminde Çocuk İl Komitesinin bundan sonraki çalışmalarında Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları komisyonunca destekleneceği bilgisi verildi. Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri, Kırıkkale’de ki okullardan seçilen öğrenciler ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda korunma ve bakım altında olan çocuklardan oluşturuldu. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Lale İzci’nin konuşması ile başlayan komite üyesi seçimi, Müdür İzci tarafından Çocuk Hakları konusunda yapılan sunum ile son buldu.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x