Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Down Çocuklarına Özel Kutlama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mehmet Işıtan Eğitim Uygulamalı okulunda özel çocuklara özel program düzenlendi.

 

HEDİYELER VERDİLER

Düzenlenen programa Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Program mehter takımının gösterisiyle başladı. Down Sendromlu çocuklarla bir araya gelen Başkan yakından ilgilenerek bayramını kutladı. Başkan Saygılı, okul öğrencilerine hediye vererek tüm öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

UNUTULMAYACAK GÖSTERİ

Down Sendromlu çocuklar da unutulmayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir etkinlik gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte Down Sendromlu çocuklar doyasıya eğlendi. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan öğrenciler protokol üyelerine yakın ilgi gösterdi. Aileler böyle bir etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

 

SİZLER ÖZELSİNİZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Down Sendromlu çocuklarımızla birlikte kutladık. Katılım gösteren Down Sendromlu çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x