Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

El emeği göz nuru ürünler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

El emeği göz nuru ürünler

Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tezhip, Çini ve Ebru sergisi açıldı. El emeği göz nuru ürünler, Müftülük Fuaye Alanı’nda görücüye çıktı. Sergide 200 eser yer aldı.

 

200 FARKLI ÇALIŞMA

Usta öğretici Kamile Çoşkun ve öğrencileri tarafından hazırlanan Tezhip, Çini, Ebru sergisinin açılışı Kırıkkale Müftülüğü Sergi Salonu’nda düzenlenen törenle açıldı. Müftü Yardımcısı Mustafa Turan, Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Şener, HEM Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç ve kalabalık bir davetlinin katılımı ile açılan sergi, ilgiyle izlendi. Açılışın ardından Usta öğretici Kamile Çoşkun yaptığı açıklamada, “2 yılık çalışmanın sonunda 200 farklı çalışma ile sergimizi açtık öğrencilerimizin hepsinin ayrı ayrı  el emeği ve göz nuru çalışmaları bulunuyor inşallah sergimiz açık kaldığı müddetçe ilgi görecektir bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. HEM Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı. Birbirinden güzel ürünleri sergiliyoruz, bizler halk eğitim müdürlüğü olarak usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize destek veriyoruz. İki yıllık çalışmanın sonucunda bir birinden güzel ürünler sergiliyoruz” şeklinde konuştu

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x