Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Engelli yolu neden yok?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10-16 Mayıs engelliler Haftasında Kültür merkezinde düzenlenen etkinliğe, Kültür Merkezinin girişinde ve sahnede engelliler için bir geçiş yolunun olmaması, akıllarda soru işareti yarattı.

 

GEÇİCİ ENGELLİ YOLU

İlimizin en eksi binası olan ve Kültür ve turizm Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Kültür Merkezinde engellilere ait bir geçiş yolu olmaması akıllara soru işaretleri yaratmaya devam ediyor. Binanın tarihi eser durumunda olmasından dolayı, binaya çivi çakılması yasak olan ancak geçici engelli yolu/bariyer aletlerinin kullanılması gerekirken, İl Müdürü Yahya Kemal Er’ engelliler için seyyar engelli yolu için hiçbir adım atmadığı öne sürüldü.

 

TEKRAR GÜNDEME GELDİ

Konu ile ilgili olarak daha önce de yerel bir gazetede köşe yazısı olarak ele alınan engelli yolu için hiçbir çalışma başlatılmadı. Geçtiğimiz aylarda yapılan TÜKÇEV’in programında engelli katılımcıların sahneye çıkmasında büyük problem yaşanmasının ardından, bu kez de engelliler haftası için yapılan etkinlikte engelli yolu tekrar gündeme geldi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x