Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıEğitimGündemKırıkkaleManşetYaşam

Fidanlar toprakla buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TEMA Vakfı ile işbirliği yapan Bahşılı Belediyesi ağaç dikme bayramında kapsamında 3 bin selvi ile sedir fidanları toprakla buluşturuldu. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 10 bin fidan daha dikmeyi hedefledikleri bölgeyi koruma altına alarak Bahşılı’nın yeşil bir alana kavuşmasını amaçladıklarını vurguladı.
 
AMACIMIZ YEŞİL BİR ALAN
Bahşılı Mezarlık mevkisinde, Bahşılı Belediyesi ve Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı tarafından organize edilen ağaç dikme töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçeyi yeşillendirmek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi. 3 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Uyar, 10 bin fidan daha dikmeyi hedefledikleri bölgeyi koruma altına alarak Bahşılı’nın yeşil bir alana kavuşmasını amaçladıklarını vurguladı.
 
KORUMA İÇİNE ALINACAK
Etkinliğe Bahşılı Kaymakam’ı Harun Ersin Polat,Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu, TEMA Bahşılı temsilcisi, Tema Kırıkkale il temsilcisi, Atatürk ve Barbaros ortaokulları öğrencileri katıldı. Belediye Başkanı Uyar “inşallah burayıda tel örgü ile koruma altına alıp ilçemize yeşil alan kazandırmış olacağız” ifadesini kullandı. TEMA Bahşılı sorumlusu Yusuf Uyar ise “Bahşılı da 1996 yılında başlayan Ağaçlandırma seferberliğimiz 2016 yılı ile tam 20 yıldır devam ediyor. Şehrimize güzel bir görünüm oluyor,çalışmalarımız ölünceye kadar devam edecek” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu