Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Göçer, “Hatırladınız mı?”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, sosyal medya hesabından paylaştığı resimli mesaj ile AK Parti Basın Sözcüsü Atalay’ın fotoğrafını ve söylediğini belirttiği yazıyı paylaşarak, vatandaşlara “Hatırladınız mı?” sorusunu sordu.

 

RESİMLİ MESAJ PAYLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, son günlerde artan ve şehit haberleri ile ülke olarak sarsıldığımız bu günlerde sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay’ın açılım süreci ile ilgili “Öcalan’ın mesajları bizimde düşüncemiz” söylemlerini söylediğini hatırlatarak resim ve yazı paylaştı.

 

YAZIKLAR OLSUN

Göçer sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Hemşerilerim Kırıkkaleli olmasından Utanç duyduğumuz bu açılımcı başını hatırladınız mı? Al bayrağa Sarılı yiğitler gelirken hiç vicdanı sızladı mı bu Kıytırık zatın? Kırıkkale’nin Ekmeğini yeyip de, oyunu Alıp da teröristlere kol kanat gerenlere yazıklar olsun. Dağdaki it soyları teröristler öldüğünde ağıt yakanlar şehit geldiğinde ortada yoklar”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu