Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Gururumuzsunuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale’yi temsil eden Alt Minik ve Üst Minik Türkiye Şampiyonları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti.

 

ÇOK ÇALIŞARAK BAŞARDILAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı Türkiye Alt Minik ve Üst Minik Boks Şampiyonları ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Gençlik Spor il Müdürü Rıfat Ünlü Antrenörler, Serdar Bozer, Salim Dalbudak, Alt Minik Türkiye Boks Şampiyonu Süleyman Bozer, Muhammed Saki Samet, Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonu Berat Civelek, İbrahim Durmaz katıldı.

 

NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

Saygılı, Türkiye Şampiyonu Boksörlerimizle yakından ilgilenerek hediyelerini takdim etti. Başkan Saygılı, “Türkiye’de şehrimizi en güzel şekilde temsil ederek bizleri son derece gururlandırdınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi. Ziyarette bulunan sporcular ve İl Müdürü Rıfat Ünlü Saygılı’nın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek her zaman sporcuların yanında olduğu ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Burak Can

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x