Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hacılar’da bayramlaşma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı’ndan bir gün önce Arefe Günü Hacılar Kasabasında da bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Düğün salonunda toplanan kasaba halkı ile buluşan Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, herkesin bayramını tebrik etti.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kurban Bayramı’ndan önce Arefe Günü Hacılar Kasabasında da bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Kasaba düğün salonunda buluşan yüzlerce vatandaş, birbirleriyle de bayramlaşma imkanı buldu. Kasaba genelinde yapılan hizmetlerini anlatan ve vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan Bağrıaçık, imkanlar dahilinde en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Bağrıaçık, vatandaşlarla bayramlaşarak, çocuklarla yakından ilgilendi. Dünya genelinde Müslümanların yaşadığı sıkıntıların sona ermesi dileklerinde bulunan Bağrıaçık, “Bir bayram görmeyi daha nasip eden rabbime şükürler olsun. Tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden ve bayramlarını kutlayan Bağrıaçık, Arakan’da yaşanılan olayların biran önce sona ermesi temennisinde bulundu. Daha sonra etkinliğe katılanlara Başkan Bağrıaçık, çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber Murat Emre Yılmaz

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x