Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Halk oylamasına destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gece gündüz referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Kahveciler Esnaf Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odasının ziyaret etti. Oda Başkanları ile referandum sürecini değerlendiren Akçay, esnafları dolaşarak halk oylaması için destek istedi.

 

KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve çeşitli etkinliklerle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan ve halk oylaması için destek isteyen Akçay, referandum çalışmaları kapsamında Kahveciler Esnaf Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odalarını ziyaret etti. Oda Başkanları Adnan Çatalok ve Cemil Bora ile referandum süreci ve referandum çalışmalarını değerlendiren Akçay, halk oylaması için destek istedi. Akçay, Meslek odaları ziyaretlerinin hemen ardından Osman Tiryaki ve Mimar Sinan Caddelerindeki esnafları ederken, kapı kapı dolaşarak anayasa değişikliğinin nedenlerini ve anlatmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

HER KADEME İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları, ilçe, mahalle ve köy teşkilatlarının Kırıkkale’nin her yerinde referandum çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akçay “Teşkilatımızın bütün kademeleri Kırıkkale’nin dört bir yanında referandum süreci için çalışıyor. Bizler ülkemizin ve milletimizin geleceğini referandum sürecinden çıkacak güçlü ve evetle daha parlak görüyoruz. Avrupa ülkelerinin ve terör örgütlerinin referandumdan hayır çıkması için nasıl mücadele ettiklerini hepimiz izliyoruz. Ülkemizin büyümesini gelişmesini ve güçlü bir ülke olmasını istemeyenlere karşı referandumdan çıkacak güçlü bir evet ülkemizin geleceğine çok şey katacaktır. Şu anda ülkemizin aleyhinde planlar yapanlara karşı büyük bir mücadele veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x