Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Hattat-Valtra Traktör açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Samsun Bulvarı üzerinde bulunan ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’ün de ortağı olduğu Hattat-Valtra Traktörleri Kırıkkale Bayi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU
Gürler Mahallesi Samsun Bulvarı  üzerinde bulunan ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’ün de ortağı olduğu işyerinin açılışına Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,İlçe Belediye Başkanları,AK Parti İl Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

FAYDA SAĞLAYACAK

Yeni açılan işyerlerinin kente ekonomik anlamda katkı verdiğini, açılışı yapılan işyerinin ziraatla, tarımla ilgili olmasının da ayrı bir önem ifade ettiğini belirten Vali Haktankaçmaz, “Açılışını yapacağımız bu işyeri, her iki bakımdan hem ekonomiye işçi çalıştırarak, hem de ziraata tarımın teknolojik imkânlarla çok daha kolay buluşturulmasını sağlayarak Kırıkkale’mize fayda sağlayacaktır.”ifadelerinde bulundu.

 

HAYIRLI OLSUN
Kendisinin tarımı önemsediğini vurgulayan Vali Haktankaçmaz, “Teknolojik olarak çok ileri noktalara gelebilirsiniz, çok üst düzey silahlarınız olabilir ama insanlarınızı doyuramıyorsanız orada stratejik olarak dezavantajlı durumdasınız” dedi. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası, işyerinin açılış kurdelesi Vali Haktankaçmaz ve protokol üyeleri tarafından kesildi. İşyerini gezen Vali Haktankaçmaz,işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x