Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Her ihtimal değerlendiriliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HALK OYLAMASI GÜVENLİK TOPLANTISI VALİ HAKTANKAÇMAZ’IN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

 

Vali M.ilker Haktankaçmaz’ın başkanlığında, Siyasi Parti İl Başkanlarının katılımıyla Anayasa Değişikliği Halk Oylaması Güvenlik Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Haktankaçmaz, “Son bir hafta seçim yasakları gelecek. O dönemde de ciddi bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz ancak her ihtimali değerlendirmek zorundayız” dedi.

 

İSTİŞARE YAPILDI

Vali M.ilker Haktankaçmaz’ın başkanlığında, yapılan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması Güvenlik Toplantısına İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Av. Murat Abalı, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Yapılan toplantıda açıklama yapan Vali Haktankaçmaz, “Seçim Kurulumuz ve kaymakamlarımızla geçen hafta seçim güvenliği değerlendirmesi yaptık. Bugün ise Siyasi Parti İl Başkanlarımızla ve Yardımcıları ile değerlendirme yaptık. AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partimizle halk oylaması güvenliği ile alınacak tedbirleri istişare ettik” şeklinde konuştu.

 

YASAKLAR SON HAFTA

Siyasi Parti yöneticileri ile kendilerinin bakış açısının bulundukları yer icabından farklı olduğunu söyleyen Vali Haktankaçmaz, “Sürekli istişare içerisinde bulunmak yararlı olacaktır. Sağ olsunlar kendileri de düşüncelerini ifade ettiler. Kırıkkale üzerinde konuşmak gerekirse, özellikle 15 Temmuz’dan itibaren toplumun omurgasını oluşturan 4 büyük partinin bir araya gelerek sergilemiş olduğu duruş çok önemli, kendilerinin memleket meseleleri ile konularında bir araya gelmeleri olumlu yansıyor. Bunun neticesinde ise Kırıkkale’de olumlu bir hava var. Bu güne kadarki propaganda döneminde bir sorun çıkmadı. Son bir hafta seçim yasakları gelecek. O dönemde de ciddi bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz ancak her ihtimali değerlendirmek zorundayız” diye konuştu.

 

MİLLETİN KENDİ İRADESİ

Vali Haktankaçmaz, “Kırıkkale dışından yansıyacak olayları da göz önünde bulunduruyoruz. Biz almamız gereken tedbirleri alacağız. Halk oylaması sırasında, öncesinde ve sonrasında alınacak olan tedbirlerin çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede Jandarmamız ve emniyetimiz, kendi sorumluluk bölgelerindeki tedbirleri alıyorlar. Özellikle oy kullanma sırasında içeride alınacak tedbirleri değerlendiriyoruz. Milletin kendi iradesinde sandığa en güvenli şekilde gitmesi için çalışıyoruz. Ben özellikle il başkanlarımıza ve partililerimize gösterdikleri işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yapılacak olan halk oylamasının hayırla vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HABER-FOTO: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x