Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Hizmet İçin Adayım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimi (KTSO) hazırlık ivme kazanırken Mimar Ahmet Varlı düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını resmen açıkladı.

Aday Ömer Akçelik’in lehine adaylıktan çekildiği seçim kapsamında Varlı, düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna duyurdu.

KIRIKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ

ÇIKTIĞIMIZ BU YOL HAYIR YOLU

TSO Başkanlık görevini yürüten işadamı Ahmet Varlı, düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna açıkladı. Varlı, “Çıktığımız bu yolda niyetimiz hayır. İnşallah bu hayırlı yolda 2 bin 100 üyemize daha başarılı hizmetler sağlamanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimlerde şehrimize ve ekonomisine hizmet için yeniden adayım” dedi.

DÜŞÜNCEMİZ TEK LİSELİ SEÇİMDİ

Kendisinin bu sektörün içerisinden geldiğini, emeğin ve emekçinin ne olduğunu çok iyi bildiğini vurgulayan Varlı, “1963 yılında kurulan üyemiz, kurulduğu günden itibaren alanında birçok çalışmaya imza atmıştır. Bizlerde köklü bir geçmişe sahip olan odamız için elimizden geleni yapacağız. Bizim gönlümüz seçimlerde tek listenin olması ve şehirde ayrımcılığa yol açmaması idi. Ama düşündüğümüz olmadı, inşallah birlik ve beraberlik içerisinde seçimimizi tamamlarız” dedi.

13 MESLEK GRUBUNDA DA ADAYIM

Varlı, 13 meslek grubunda da adaylarının bulunacağına dikkat çeken Başkan Varlı, bir yandan kendi döneminde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Varlı “Bizim amacımız sıkıntılı bir süreçten geçen Kırıkkale ekonomisine katkı sunmak adına Ekim ayı içerisinde yapacağımız seçimlerin tek liste halinde yapılmasıydı. Bu yönde ismi geçen tüm arkadaşlarımızla bir araya geldik.”

İNŞALLAH EN İYİSİ OLUR

Cemalettin Akdoğan bey bana şöyle bir teklifte bulunmuştu “Ömer Akçelik senin lehine adaylıktan çekilsin, bende hiçbir göreve talip olmadan adaylıktan çekileceğim” demişti. Bizde bu teklifi Ömer bey’e ilettik. Ömer Bey bize “Madem Cemalettin bey bir ağabeylik yapıyor, bende bir kardeşlik yapıp senin lehine adaylıktan çekiliyorum” dedi. Biz bunu Cemalettin beye ilettik ancak şuana kadar bir dönüş olmadı. Bunun için bizde kesin adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz” ifadesini kullandı.

Haber Foto Halil Soyer, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Seçimi

Seçimler hakkında tüm detaylı bilgilendirmeler Kırıkkale’nin Haber Portalı Haber71.Net tarafından siz değerli ziyaretçilerimize iletilecektir.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x