Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İç Anadolu şehit ve gazi dernekleri Kırıkkale’de toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İç Anadolu Bölgesi Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ve Yönetimleri Kırıkkale Vatan için Can Verenler Derneğinin misafiri olarak Kırıkkale’ye geldi. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren şehit aileleri ve gaziler dernekleri yöneticileri onuruna yemek veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Ülkemiz için gözünü kırmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizden minnettarız. Şehitlerimizin bizlere emanet olan aileleri bizlerin aileleridir” diye konuştu.

 

ZİYARETLERDE BULUNDULAR

İç Anadolu Şehit ve Gazi Dernekleri Niğde, Yozgat, Nevşehir, Aksaray, Kırşehir ve Sivas, Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneğinin ev sahipliğinde Kırıkkale’de bir araya geldi. Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi başta olmak üzere seri ziyaretlerde bulunan Şehit Aileleri Dernek yöneticileri Keskin Hacı Taşan Kültür Merkezi Taş Mektepde il ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret eden şehit aileleri dernek yöneticilerini makamında kabul etti. Ziyaret sonrasında farklı illerden gelen Şehit ve Gazi Dernekleri Başkanları ziyaret anısına Başkan Saygılı’ya çeşitli hediyeler takdim etti. Sivas, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Saygılı’ya teşekkür etti.  Belediye Başkanı Saygılı, bu anlamlı ziyaretten dolayı Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ve üyelerine teşekkür etti.

 

SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale hakkında bilgi verdi. Başkan Saygılı, Kırıkkale’nin nüfusuna göre en çok şehit veren iller arasında bulunduğunu belirterek, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduğunu ifade etti. Başkan Saygılı “Ülkemiz için gözünü kırmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizden minnetarız. Bu vatan topraklarında özgürce yaşamayı şehitlerimize borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan Rahmet gazilerimize de şifalar diliyorum. Onlar bu vatan için canlarını verirken arkalarında bizlere ailelerini, çocuklarını, anne, babalarını emanet ediyorlar. Onlar bizler için çok değerli. Şehitlerimizin bizlere emanet olan aileleri bizlerin aileleridir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x