Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İhtiyaçları karşılanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

VALİ HAKTANKAÇMAZ, ‘ÖPÜLESİ ELLER PROJESİ’ PROJESİ KAPSAMINDA, MEVŞİDİYE ACİŞ’İ EVİNDE ZİYARET ETTİ

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ‘Öpülesi Eller Projesi’ kapsamında Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Mevşidiye Aciş’i (78) evinde ziyaret etti.

 

ELİNİ ÖPEREK SOHBET ETTİ

‘Öpülesi Eller Projesi’ kapsamında Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu ve birim müdürleri ile birlikte yardıma muhtaç 78 yaşında ki Mevşide Aciş’i evinde ziyaret etti. Aciş’in sorunlarını dinleyen Vali Haktankaçmaz, ilgili müdürlere talimat vererek, Aciş’in sorunlarının çözülmesi için talimat verdi. Ziyarette Aciş’in elini öpen Vali Haktankaçmaz, bir süre sohbet ettikten sonra hane ziyaretinden ayrıldı.

 

EKSİKLER GİDERİLECEK

Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Vali Haktankaçmaz, “Ziyaretlerimizin nedeni bir sosyal sorumluluk projesi. 89 aile daha önce yapılan çalışmalar ile belirleniyor. Daha sonra haftalık olarak yardıma muhtaç ailelerimiz ziyaret edilerek istek ve sorunlarını kendilerinden dinliyoruz ve çözüme kavuşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Üç vakfımızın personeli ile ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılanacak” ifadelerini kullandı.

 

KİMİ KİMSESİ YOK

Son zamanlarda sosyal sorumluluk projelerinin arttığını belirten Vali Haktankaçmaz, “Biz bunun bir proje olması dışında çok güzel bir hizmet olması için çalışıyoruz. Şimdi ziyaret ettiğimiz teyzemiz, kimi kimsesi olmayan bir teyzemiz. Kendi ihtiyaçlarını görmekte bazı sıkıntıları var. Arkadaşlarımız gelerek, evin temizliğinden başlayarak ihtiyaçları karşılanaecak” dedi.

 

Haber-Foto: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x