Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kilolarınızdan Yaşam’la kurtulun!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Nokta Mevkiindeki yeni yerinde sağlık hizmetlerini sürdüren Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi, Beslenme ve Diyet Polikliniği ile dengeli ve düzenli beslenme konusunda hem iddialı ve hem de uygulaması kolay yöntemlerle dikkat çekiyor.

 

DİYETİSYEN ARSLAN GÖREVDE

Yaşam Hastanesi’nin tüm polikliniklerinde olduğu gibi Beslenme ve Diyet Polikliniğinde de profesyonel sağlık hizmetleri sunuluyor. Diyetisyen Ecem Arslan’ın uzmanlığında gerçekleştirilen uygulama ve yöntemler Kırıkkale’de yankı uyandıracak türden. “Amacımız sağlıklı beslenmek ve bunu hayat boyu sürdürülebilir uygulamaya dönüştürmek” diyen Diyetisyen Ecem Arslan, hem poliklinik çalışmaları ve hem de uygulama ve yöntemleri konusunda bilgiler verdi.

 

VÜCUT ANALİZİ YAPILIYOR

Arslan, kendisine diyet ve beslenme konusunda danışanlara yönelik vücut kompozisyon haritası çıkardıklarını, detaylı biyokimya analizi yaptıklarını ifade etti. Kişiye özel uygulama ile sadece beslenmeye yönelik değil, kanser, kalp ve obezite başta olmak üzere bir çok hasatlığa yönelik riski en aza indirme gayretinde olduklarını belirtti.  Belirlenen uygulama yönteminin de yaşam biçimi haline getirilmesini amaçladıklarının altını çizdi.

 

HASTALIK RİSKİ AZALTILIYOR

Yaşam Hastanesi’nde yeni binada, güzel bir ortamda çalışmayı sürdürdüklerini belirten Arslan, beslenme konusunda bilgiler vererek, “Yeterli ve dengeli beslenmek kaliteli ve sağlıklı yaşamın en temel gereksinimlerindendir. Bu yüzden hastanemizin Beslenme ve Diyet Polikliniğinde danışanlarımıza detaylı vücut kompozisyon analizi, detaylı biyokimya analizi ve düzenli takip ile doğru beslenme alışkanlıkları kazandırarak, bunu bir yaşam biçimi haline getirmelerine yardımcı oluyoruz. Amacımız, kazanılmış bu doğru alışkanlıklarla sadece obeziteden kurtulmak değil, aynı zamanda kanser, kalp ve diyabet gibi çağımızın yaygın hastalıklarının riskini azaltmaktır” dedi.

 

KİLOLARINIZDAN KURTULUN

Her yaştaki kişiye yönelik çalışma yaptıklarının da altını çizen Arslan, “Gebelikte beslenme, çocuk beslenmesi, ergenlik ve yetişkin beslenmesi, sporcu beslenmesi alanlarında da bize danışanlarımıza yardımcı olabiliyoruz” dedi. Gerçekleştirilen uygulama ve yöntemlerin amacını da anlatan Arslan, “Kilo vermek, sağlığınızı korumak, yaşamınızı daha iyi bir hale getirmek, daha önceki sağlıksız tecrübelerinizi düzenlemek ve en önemlisi tüm bunları hayatınızda kalıcı hale getirmek istiyorsanız hastanemizde sizlere yardımcı olmak için bekliyor olacağız” diye konuştu.

 

“YASAKLARIMIZ OLMASIN”

Kişinin düzenli ve dengeli beslenme konusunda kendisini kontrol altında tutabilmesine yönelik çalışmaları olduğunu ifade eden Diyetisyen Ecem Arslan, “Yasaklarımızın olmadığı ve hayatımızın her aşamasında kendimizi kontrol edebilmeyi öğrenebildiğimiz sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi ve yaşam kalitesini artıran yöntemler, düzenli ve dengeli beslenme, aşırı kiloya yönelik müdahale ve benzeri rahatsızlık yaratan gelişmeler konusunda çalışma yapabildiklerini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x