Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KIR-DER üyeleri buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de faaliyet gösteren Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği üyeleri (KIR-DER) Ramazan bayramında da üyelerini unutmadı. Dernek yönetimi ve üyeler bir birleriyle bayramlaşma fırsatı buldu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği üyeleri Ramazan Bayramının son gününde bir araya geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek temennisinde bulunan KIR-DER Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Tuğrul, Kırıkkale halkının bayramını kutladı. Toplantıya katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ise, hemşerilerinin bayramını kutladı.

 

HUZURLU NİCE BAYRAMLARA

Dernek Başkanı Mustafa Tuğrul, “Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x