Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale çiftçisi devlet destekli küçükbaş hayvancılık için hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli yetiştiriciler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya koyulan ve başvuru ile değerlendirme süreleri devam eden küçükbaş hayvancılığın desteklenmesi projesi için gün sayıyor.

 

KIRIKKALE’YE ÖZEL ÇALIŞMA

Kırıkkale’de tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Bakanlığın strateji ve hedefleri doğrultusunda, özel olarak hazırlanan Kırıkkale Tarımında 2018-2022 Tarım Vizyonu ve eylem planı hedeflerine ulaşabilmek adına çiftçilerle sürekli diyalog ve işbirliği içinde olmaya devam ettiklerini vurgulayan İl Müdürü Sırrı Yılmaz, bu amaçla sürdürdüğü ziyaretlerine devam ediyor.

 

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Çalışma programı kapsamda yaptığı ziyaretlerde, son zamanlarda tüm üreticilerin yoğun ilgi gösterdiği Bakanlığın küçükbaş hayvancılık desteği projesine olan yoğun ilgiyi yerinde gören İl Müdürü Sırrı Yılmaz, başvuru sahiplerinin işletmelerinde de incelemelerde bulundu. Son olarak Balışeyh İlçesi Kenanbeyobası köyünde bir üreticiye ait işletmede de incelemelerde bulunan İl Müdürü Yılmaz, destek başvuruları ve değerlendirme işlemlerinin TİGEM üzerinden devam edeceğini ancak destek almaya hak kazanacak tüm işletme sahiplerine imkânlar dâhilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x