Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkaleliler sıcakkanlı ve samimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KENT GAZETESİ VE İNTERNET SİTEMİZİN İMTİYAZ SAHİBİ R.CİHAT MENCET VE PERSONELİMİZ JANDARMA ALBAY İBRAHİM AYHAN VURAL’I ZİYARET ETTİ

 

Kırıkkaleliler sıcakkanlı ve samimi

Kent Gazetesi ve internet sitemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ve çalışanları, geçtiğimiz günlerde Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

HAYIRLI OLSUN

Kent Gazetesi ve internet sitemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Sorumlu Yazı işleri Müdürü Burak Can, Sayfa Sekreteri Halil Soyer ve Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Merve Zengin, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Jandarma Albay Vural, Kırıkkale insanının sıcakkanlılığından ve samimiyetinden etkilendiğini belirtti.

 

ASKER VE POLİSİ ÇOK SEVİYORUZ

Kırıkkalelilerin ve Kırıkkale’de yaşayan vatandaşların asker ve polisleri çok seven bir memleket olduğunu söyleyen Mencet, Jandarma teşkilatının ülkemiz için çok önemli olduğunu söyledi. Ziyarette gazetemiz hakkında bilgiler de veren Mencet, Kırıkkale’de sadece Kent Gazetesi olarak değil, Elif Şirketler Grubu ve Kırıkkale’nin ilk özel radyosu olan Öz FM’inde bünyemiz içinde bulunduğunun altını çizdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x