ManşetSpor

Kış Spor Okulları sezonu kapattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tatil Coşkun, Spor Tutkun sloganı ile 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda açılışı yapılan Kış Spor Okulları sona erdi.
 
300 SPORCU KATILDI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü sona eren organizasyon ile ilgili, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak. Genç sporcularımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak olan Kış Spor okullarımızda Okul öncesi, ilk, orta ve lise eğitim kademelerinde bulunan spor çağındaki öğrencilere; atletizm, basketbol, badminton, bocce, güreş, hentbol, halter, judo, karete, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis ve voleybol branşlarında tecrübeli ve deneyimli antrenörler nezaretinde 28 branşta 300 sporcu katıldı” dedi.
 
YAŞA UYGUN GRUPLAR OLUŞTURULDU
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, yarıyıl tatilinde ilk kez uygulamaya konulan “Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun” projesinin önemine değindi. Öğrencilerin yaşlarına uygun gruplarda ve seviyelerde, deneyimli antrenörler tarafından hızlandırılmış spor eğitimleri ile spor bilinci kazandığını söyleyen Ünlü; “Tatil dönemini aktif dinlenmiş olarak tamamlayacak öğrencilerimizin eğitim öğretime zinde bir şekilde dönmelerini amaçlanıyoruz” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu