Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KORKUTAN YANGIN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahçelievler Mahallesinde bulunan özel bir hurdalıkta yangın çıkması tüm şehri tedirgin etti. Yangından yükselen dumanlar geniş bir bölgeye yayılırken, şehir merkezinde halen bu tür işletmelerin ruhsatlarının devam etmesi tepki topladı.

Kırıkkale Bahçelievler Mahallesinde özel bir Hurdalıkta meydana gelen yangın vatandaşlara korku etkisi yarattı. MKE Fabrikalarına yakın bir bölgeden yükselen dumanlar, kısa süreli paniğe neden olurken, Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın çıkan iş yerinde bulunan tüpler korku yaratırken, alevler içinin dolu olup olmadığı bilinmeyen tüplere doğru ilerdi. Tüplerin patlama olasılığına karşı güvenlik önlemi alındı.

Şehir Merkezinde MKE Fabrikalarına, Ağız Diş Sağlığı Hastanelerine, Benzinliklere yakın bir bölgede böylesine riskli parlamaya ve patlamaya uygun işletmelerin yer alması vatandaşlar tarafından eleştirildi. Yangın sonrası çevrede evi bulunan bir vatandaş “görüntü olarak Mahallemizi etkilediğini bir kenara bırakıyoruz. Bu tür iş yerleri Mahalleri Sanayi Sitesiymiş gibi göstermekte. MKE Fabrikalarına yakın bir bölgede böyle içerisinde tüp bulunan, patlamaya yakın, tehlike arz eden işletmelerin halen bulunması Şehir yapısına uygun değildir.” ifadelerini kullandı.

Yangın çıkan iş yerinde yangın söndürüldükten sonra Zabıta Ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Yapılan inceleme neticesinde İş Yerinin kurallara uygun olmadığı görülerek Hurda İşletmesi mühürlendi. İş Yeri Çalışanlar Yangını çaresizce seyrederken, mühürleme işlemi sırasında işsiz kalacaklarından dolayı burada çalışan çok sayıda kişi ekmeksiz kalacak diye zabıta ekiplerine dert yandılar.

Haber: Arif Çakıroğlu

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x