Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

KPSS’de Başarılı Olmanın yolları

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Lider Kitabevi Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek öğrencilere yönelik ‘KPSS’de başarılı olmanın yolları’ konulu konferans düzenlenecek. Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan konferansa Eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Eğitimci, Yazar Ramazan Yetgin ve Engin Eraydın katılacak.
 
2 ŞUBAT’TA
Kırıkkale’de bir ilke imza atarak ‘KPSS’de Başarılı Olmanın Yolları’ isimli konferans düzenlecek olan Lider Kitabevi, konferansa eğitim camiasının önde gelen isimleri Eğitimci, Yazar Ramazan Yetgin ve Engin Eraydın getiriyor. 2 Şubat Saat 14:00’da gerçekleşecek konferans İl Kültür Merkezinde yapılacak. Kırıkkale’nin İl ve ilçelerini gezerek öğrencileri davet ettiklerini dile getiren Lider Kitabevi sahibi Cemal Acun “Tüm öğrenci arkadaşlarımızı konferansa davet ettik. Amacımız, geçtiğimiz yıllarda KPSS sınavında soru yakalayan hocalar tarafından ilimizde bulunan öğrencileri Kamu Personeli Sınavı hakkında bilgi sahibi yapmak olacak” dedi.
 
SADECE KIRIKKALE’DE
Konferansın İç Anadolu bölgesinde sadece Kırıkkale’de yapılacağını belirten Acun, konferansa çevre illerden de katılım sağlanacağını dile getirdi. Acun, “İki yılda bir düzenlenen KPSS sınavı hakkında bilgi verecek hocalar sınavın önemli olmasına dikkat çekip, öğrencilerin nasıl bir yol izlemesi gerekeceğine değinecekler. Ücretsiz olarak düzenlenen konferansa tüm öğrenciler katılabilecekler. Katılımcı öğrencilere hediye kitaplar ve dershane indirim çekilişi yapılacak. Öğrenciler çekilişte kazandıkları kitapları yazarlara imzalatma fırsatı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu