Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Mağlubiyeti kabul etmiyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Kırıkkalespor teknik patronu Hasan Erin Şimşir zorlu bir grupta olduklarını kolay maçın olmadığını hafta sonu Kayseri Şekerspor karşısında da saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak iyi gidişi sürdürmek istediklerini söyledi. Şimşir takım olarak mağlubiyeti kabul etmeyen bir yapılarının oluştuğunu söyledi

 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Ligde oynadığı iki maçtan da galip ayrılan Türk Metal Kırıkkalespor’da gözler hafta sonu oynanacak olan Kayseri Şeker maçına çevrildi. Oynadığı iki karşılaşmada da ikinci devrede tecrübeli futbolcularını attığı goller ile galip gelen kırmızı mavililerde keyifler yerinde. Hacılar Erciyesspor karşılaşması sonrası bir gün izin yapan futbolcular hafta sonu oynanacak olan zorlu kayseri Şeker maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

 

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Türk Metal Kırıkkalespor Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, Hacılar Erciyesspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ama iyi sonuç aldıklarını söyledi. Takımının ilk yarı 1-0 yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda kazanma azmini asla kaybetmediğini belirten teknik patron Şimşir  “Grubumuzda bulunan her takımı önemsiyoruz. Kesinlikle Hacılar Erciyes’i küçümsemedik. Ancak ilk devrede istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtmadık. Bunda rakip takımın oyun düzenimizi bozmasını yanı sıra hakemlerin verdiği kararlarda etkili oldu. İlk devrenin sonlarına doğru talihsiz bir gol yedik. Daha sonrasında beraberlik sayısını bulmak için çok çabalamadık ama istediğimiz sonucu alamadık. İkinci devre yaptığımız değişikliklerle oyun düzenimizi rakibimize kabul ettirdik. Elverişli pozisyonlar bulduk bunları değerlendirdik. Mağlubiyeti kabul etmeyen bir yapımız var. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz” dedi.

 

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir hafta sonu oynayacakları rakipleri Kayseri Şekerspor’un grubun iddialı takımlarından biri olduğunu ancak kendilerinin saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istediklerini söyledi. Şimşir kendilerine her zaman destek veren taraftarlara bu hafta sonu da büyük iş düşeceğini söyledi. Teknik Patron Şimşir  “Geçen yıl üçüncü ligden Bal ligine düşen Kayseri Şekerspor’un kolay lokma değil. Bu maça geçen maçlarda gördüğümüz eksiklikleri gidererek çıkmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir hava yakaladık taraftarlarımızın büyük desteği var. Futbolcu arkadaşlarımızla bu maça iyi hazırlanacağız ” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu