Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Merkezim Her Yerde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Hayrat Vakfı ile İş Birliği protokolü gereği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Hayrat Vakfı Kırıkkale Şubesi ile yaz okulu Hanımeller Ortaokulunda 85 öğrencinin katılımı ile açıldı.

 

MİLLİ VE MANEVİ DEĞER

Bir ay sürecek olan yaz okulunda gençlere Kur’an-ı Kerim, Osmanlıca, Temel Dini Bilgiler, Siyer derslerinin yanı sıra bir takım spor faaliyetleri yaptırılacak. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Sinema, piknik, uçurtma şenliği ile Başpınar Spor tesislerinde spor turnuvaları düzenlenecek. Hayrat Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı İsmail Efe Demirhan yapmış olduğu açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanlığımızla imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Kırıkkale Gençlik Merkezi ile birlikte gençlerimizin milli ve manevi değerler eğitimi, Kur’an-ı Kerim Kursları, Osmanlıca gibi dersler başta olmak üzere birçok alanda gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Yaz Okulumuz 3- 28 Temmuz arası olup hafta içi her gün sabah 09.00 ile 12.30 saatleri arasındadır. Kayıt yaptırmak isteyen gençlerimizi Hanımeller Ortaokuluna bekleriz” dedi.

 

SOSYAL HAYATA HAZIRLAMAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yapmış olduğu açıklamada “Hayrat Vakfı Kırıkkale şubemiz ve Kırıkkale Gençlik Merkezimiz iş birliği ile açılan yaz okulumuzda gençliğimizin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, kendi potansiyellerini keşfetme imkânı sunarak her alanda gençlerimizi sosyal hayata hazırlamak istiyoruz. Özellikle milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin kazandırılmasına yardımcı olmak bunun yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetler ile çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile başta Hayrat Vakfı Kırıkkale şubemize, değerli hocalarımıza, kursiyerler ve saygı değer velilerimize ayrıca Kırıkkale Gençlik Merkezi personelime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x