Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Minik Kalplerin okul heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Minik Kalplerin okul heyecanı

 

Kırıkkale’de bir çok okulda olduğu gibi minikler için de eğitim öğretim zili çaldı. Okulun ilk gününde minik öğrencilerde heyecan ve korku bir arada yaşandı.

 

 

Ovacık Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu’nda 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber ders başı yapan minik öğrencilerde heyecan ve korku bir arada yaşandı. Bazı minik öğrenciler sevinirken, bazılarının ağladığı görüldü. Sınıf öğretmeni Sümeyra Gül, İlk hafta alıştırma eğitimi yaptıklarını hatırlatarak, “Öğrencilerimizin alışmasında hiç bir sorun yaşamadık. Yeni eğitim ve öğretim yılında başta öğrencilerim olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim’’ diye belirtti. Ovacık Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu Müdüresi Saffet Aksun ise, şunları söyledi: ’’Öğrencilerimizle beraber yeni bir eğitim yılına başlamanın sevincini yaşıyoruz. Daha başarılı ve dolu bir eğitim yılı olacağının temennisi içindeyiz. Okulumuzu yeni eğitim ve öğretim yılına hazır.’’ Dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x