Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

MKE işçisi Mehmetçiğin yanında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRK METAL SENDİKASI KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANI ZEKAİ TUFAN İŞÇİLERİ TEZGAHLARI BAŞINDA ZİYARET ETTİ

MKE işçisi Mehmetçiğin yanında

TSK’nın mühimmat ve Silah İhtiyacını karşılayan kurumların başında gelen MKE’nin Kırıkkale’deki fabrikalarında örnek bir dayanışma gerçekleşiyor. TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü zeytin dalı operasyonuna ücretsiz 1 saat fazla mesai yaparak destek veren işçileri tezgahları başında ziyaret eden Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Zekai Tufan, “Mehmetçiğimizin operasyonuna emekleriyle destek olan üyelerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

İŞÇİLERE TEZGAHLARI BAŞINDA ZİYARET

Türk Metal Sendikası üyesi MKE Kırıkkale Mühimmat Fabrikası ve Silah Fabrikası işçileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla ücretsiz 1 saat fazla mesai yapıyor. Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Zekai Tufan, örnek bir davranış sergileyen işçileri tezgahları başında ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen Şube Başkanı Tufan, Mehmetçiğe emekleriyle destek veren işçilere teşekkür etti. Başkan Tufan “Sendikamızın üyesi MKE Mühimmat ve Silah Fabrikası emekçileri Afrin’de terör örgütlerine karşı temizlik operasyonu yapan Mehmetçiğimiz için gönüllü olarak ücretsiz 1 Saat fazla mesai yapıyor olması, Anadolu insanının bir kez daha vatan sevdasının ortaya çıkmasının bir tezahürüdür” ifadesini kullandı.

MEVZU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

İşçileri tezgahları başında tek tek tebrik eden Başkan Tufan “Bizler gittiği her yere medeniyet götüren Osmanlının, kucağında bebeğiyle cepheye mermi taşıyan anaların, Çanakkale de yedi düvele karşı zafer kazanan Mehmetçiğin, ilkesi “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” olan Mustafa Kemal Atatürk’ün torunlarıyız. Ayrıca Mevzu Vatansa Gerisi Teferruattır diyen Türk Metal Sendikasının üyeleriyiz. Sınırımızda bir terör koridoru oluşumuna dur demek, bu vatan toprağına kanıyla, canıyla sahip çıkan Mehmetçiğimize emekleriyle destek olan tüm üyelerimizi tebrik ediyor, kahraman Mehmetçiklerimize Afrin Operasyonu’nda başarılar diliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x