Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Nalbant turizmden seminer

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nalbant turizmden seminer

Umre sezonunun başlaması ile hac ve umre firmaları kutsal yolculuğa götürecekleri misafirlerine gerekli kolaylığı sağlamak amacıyla seminerler düzenliyor.

 

ÖNEMLİ BİLGİ AKTARILDI

1987 yılından bu yana hac ve umre konusunda deneyim kazanarak sayısız vatandaşımızı umreye hacca götürüp, kutsal yolculukta yardımcı olan Nalbant turizm sömestr umre grubu bu sezon 9’uncu umresini Kırıkkale Nur camide umre yolcularının katışımı ile yaptı. Seminere Isparta hafızlarından Adem Arıbaş’ın müthiş sesinden Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başkandı.

 

ALİ NALBANT “HAZIRIZ”

Rahmanın misafirlerine bu yapacakları umrenin hayırlı olmasını temenni ederek söze başlayan Nalbant Turizm yönetim kurulu başkanı Ali Nalbant yapmış olduğu konuşmada “ sizlere yapacağınız bu kutsal yolculukta ibadetinizi rahat yapabilmeniz için her türlü kolaylığı sağlamak için tüm tedbirlerimizi aldık. Bulunduğunuz yerden başlayarak tüm seyahatiniz boyunca her türlü konfor ve kolaylık bizden ibadet sizden. Sizlere sadece gönül rahatlığı ve huşu içinde ibadet yapmak kalacak. Diğer her türlü sorunlarınızın çözümü için her türlü ekip ve  ekipman ile sizin yanınızdayız. “dedi.

 

GÜVENTÜRK FARKI

Nalbant Turizm genel rehberi Fazlı Güventürk bu konuşmanın ardından adeta katılımcılara manevi yolculuğu adım adım yaşattı. Fazlı Güventürk “ Kırıkkale Nokta camii yanından otobüslerimizi kaldıracağız. Amacımız Cumhuriyet meydanının sıkışıklığına umreci yakınlarımızı sokarak rahatsız olamamalarını sağlamak. İşte buradan başlayan ve bu anlayışla tüm yolculuğunuzu sizi sıkmadan, bıktırmadan ama asla boş bırakmayarak, her dakikanızı etkin kullanarak, sizlere her yeri tanıtmak anlatmak ve ibadetinizi bilinçli yapmanızı sağlamak tüm dileğimiz. Medine ve Mekke de sizlerle ortalama on kişiye bir görevli olmak üzere görevlilerimiz var. Bu görevliler sizlere yardımcı olacak ve her kafanızı çevirdiğinizde sizlerle olduğunu görecek, güvenle arınmaya yolculuğunuzu yaşayacaksınız.” Şeklinde konuşmasına devam etti.

 

TAKLİT ASLINI YAŞATIR

Nalbant Turizm Genel Rehberi Fazlı Güventürk konuşmasına “ taklitler asıllarını yaşatırlar. Bizlerin “burada ne söz vermişsek kutsal beldelerde onu yaparız.” Anlayışını görüyoruz ki bu görevi deruhte edenler arasında anlayış olarak yerleştirmişiz. Bu bizi mutlu etti. Herkes burada verdiği sözleri yerine getirsin ki kıt mali imkanlarla umre yolculuğuna çıkan herkes rahat ibadet etsin. Söz verip tutmayanlar yanlışlarını yaşasınlar. İşte bu amaçla burada sizlere tüm programı yazılı olarak veriyoruz. Bu programa göre eksik bir şey kalmadan sizlere hizmeti tüm görevliler ve şirket görev bilir ve taahhüt olarak sizlere sunar. Şeklinde konuşarak programı tüm umrecilere dağıttı.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kırıkkale’nin yetiştirdiği nadide insanlardan olan Merhum Alasakal Müftünün kızı Nalbant Turizm kadın hocalarından Cemile Erdal hoca hanımefendi bizzat katılacağı bu umre grubunda kadınlara özgü nasıl bir program uygulayacağını anlattı.  Dua ve gözyaşlarının sel olduğu umre semineri hurma ve zemzem ikramı ile son bulurken, firma yetkilileri kendilerini daha iyi tanımaları için Kızılkanat üst katta bulunan bürolarına halkı davet ederek kahve ikramına beklediklerini beyan ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x