Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Nöbete devam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında binlerce vatandaş bir araya geldi.

 

GELECEĞE İPOTEK KOYMAK İSTEDİLER

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma etkinliklerinde vatandaşlar, sağanak yağmura aldırış etmeden tekbirler getirerek demokrasi nöbetine başladı. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, “Üzerine üniforma giymiş teröristler bu ülkeyi bölmeye kalktılar. O gece yapılmak istenen, bu aziz milletin geleceğine ipotek koymaktı. Yüce Türk milleti bunu gördü.” diye konuştu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise şehitlere rahmet diledi. Programa, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK YÜRÜYÜŞÜ

Tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de “Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü” için Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan çok sayıda kişi, Atatürk Bulvarı ve Hürriyet Caddesi güzergahını takip ederek yeniden Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Yürüyüş sırasında Türk Bayrağı açan vatandaşlar, çeşitli sloganlar attı. Yürüyüşe, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve il protokolü de katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x