Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Öğrenciler Avrupa yolunda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’in başarılı okullarından Keskin İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin  hazırlamış olduğu Yeni Doğan Sağlığı ve Bakım Hizmetleri Projesi  kabul edildi. Kabul olan proje kapsamında öğrenciler Macaristan’da staj yapma hakkı kazandı.

 

STAJ HAKKI KAZANDILAR

Okul Müdürü Harun Bahçepınar ve Müdür Yardımcısı Kadir Doğru rehberliğinde hazırlanan proje Türkiye genelinde sunulan 1944 proje teklifinden kabul edilen 546 proje arasına girdi. Proje kapsamında 18 öğrenci ve 2 öğretmen Macaristan’da staj yapacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yapılacak olan projeyle prematüre ve normal doğan bebeklerin sağlık komplikasyonlarında telafisi mümkün olmayan hasarları engellemek, hastaların hayatta kalma oranını ve iyileştirme hızını arttırmak, yeni doğan bebeklerde bakımın zamanında ve etkin bir şekilde uygulamayı gerektiren bilgi ve yetenekleri öğrencilere kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

İSTEKLİ HALE GELECEKLER

Kaymakam Köken başarılı proje için emek veren başta Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek olmak üzere okul yöneticilerine teşekkür etti. Bu tarz projelerle öğrencilerin bilgi ve becerilerinin gelişeceğini, farklı kültürleri tanıma imkânlarının olacağı, dil becerilerinin gelişeceği ve hayat boyu gelişmeye öğrenmeye istekli hale geleceklerini söyledi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x