Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

OTOYOL PAZARI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara – Samsun Karayolu üzerinde bulunan seyyar manavlar ilgi çekiyor. Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlar bu manavlardan alışveriş yaparak yollarına devam ediyorlar.

 Kırıkkale Samsun karayolu üzeri araçları ile seyir edenler yol boyunca sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılıyorlar.  Manavda olan ürünlerden daha fazlasını ürün bulabileceğiniz seyyar manavlar da yok yok. Şehirlerarası Otoyolda bulunan seyyar manavlarda,  Bal kabağından, kışlık kavun, karpuz, turşu, çanak peynir, pekmez, üzüm, yaprak  salamura,  pestil, Kuru fasulye, kuru soğan, patatese birçok meyve ve sebzeyi bulabilirsiniz.

Işıklar kasabası sapağındaki seyyar manavlardan biri, senelerdir seyyar manavlık yaptığını, İstanbul ve Ankara’dan Samsun-Trabzon istikametine yolculuk yapan çok sayıda vatandaşa kışlık  bakliyat, meyve ile sebzelerini verdiğini, sergisinde çok çeşit  kuru bakliyat ile meyve ve sebzenin olduğunu söylerken,   Yol boyu müşterilerinin kendine güven duyarak alış veriş yaptığını satışlarından da memnun olduğunu belirtti.

 

Haber ARİF ÇAKIROĞLU   

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x