Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış iş adamlarından Bekir Şahin’in oğlu Mehmet Şahin evlendi. Mehmet ve Betül çiftini mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Mersan Düğün Salonunda yapılan düğüne binlerce davetli katılırken, Kırıkkale’de ticaret ve Siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Mersan düğün salonu tıklım tıklım dolarken davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

İş adamı Bekir Şahin “Oğlumuzu evliler kervanına katmanın gururunu yaşıyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor, ilk kucağıma aldığım gün dün gibi aklımda, bugün ondan kucağımıza torun vermesini bekliyoruz. Allah’tan gelinimle birlikte bir ömür mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Binlerce davetlinin katıldığı düğünde pasta kesme töreni ve havai fişek gösterisi yapılırken damat ve gelinin arkadaşları oyun pistini bir an olsun boş bırakmadılar. Kırıkkale-Kırşehir yörelerine ait türkülerin söylendiği düğünde, davul zurna eşliğinde halay çekildi.

Haber 71 Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür mutluluklar diler, sağlıklı evlatlar dünyaya getirmelerini temenni ederiz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x