Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Şampiyon ödülü ile buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şampiyon ödülü ile buluştu

Turnuva birincisi için vaat edilen Kızılcahamam gezimizi gerçekleştirdik. Turnuva şampiyonu olan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi takımını Kızılcahamam Patalya otelde ağırladık.

 

ONURLANDIRDILAR

Şampiyon takımı yalnız bırakmayan Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, 2 Nolu Şube Başkanı Erdal Bolatçı, 6 Nolu Şube Başkanı Umut Gümüşay ziyaretleriyle Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan’ı, Yönetim Kurulunu ve Şampiyon takımı onurlandırdılar. Şube Başkanı Akdoğan, Genel Merkezin ziyaretinden dolayı Şube Başkanlığı adına teşekkür iletti. Şampiyon takımı kendilerine verilen ödül dolayısı ile Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Şube Başkanı Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında; “Toplumsal hassasiyet gerektiren hiçbir konuya sendika olarak camia olarak duyarsız veya sessiz kalmamız beklenemez. Yine böylesine hassasiyet içeren bir konuda tüm camia olarak ortak bir ses yükselttiğimiz bu turnuvada şampiyon olan takımımızı canı gönülden tekrar tebrik etmek istiyorum. Bu faaliyetler birlik ve beraberlik duygularımızı yükseltmektedir. Bizler bu türden faaliyetlerimizi gerek toplumsal duyarlılık gerekse de kardeşlik olgusunu arttırmak amacıyla devam ettireceğiz. Bu faaliyetlerimizde başta Yönetim Kurulu arkadaşlarım olmak üzere komiteye, olimpik arena işletmesine ve bizlere destek olan herkese ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x