Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit haberleri yüreğimizi yakıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Son günlerde ülkemiz genelinde asker ve polisimize yönelik saldırıları kınamak ve şehitlerimizi anmak amacıyla Motorcular Spor Kulübü üyeleri, Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Kulüp Başkanı Timuçin Alsancak, “Şehit haberleri yüreğimizi yakıyor. İnşallah bu üzücü olaylarla karşılaşmayız” dedi.
 
ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ
Aralarında Kick-Boks spor dalında ilimizi temsil eden milli gururumuz Umut Coşgun’unda yer aldığı Motorcular Spor Kulübü üyeleri, son günlerde yaşanılan terör olaylarını protesto etmek amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan üyeler, daha sonra şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı’nı okudular. Ellerine Türk Bayrakları alan üyeler, ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ diye slogan attılar.
 
HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANLARINDAYIZ
Burada atılan sloganların ardından üyeler, şehitliği ziyaret ettiler. Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakan motorcular, dualar ederek şehitlerimizi andılar. Daha sonra açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Timuçin Alsancak, son günlerde yaşanılan olayları üzüntü ile karşıladıklarını söyledi. Ateşin düştüğü yeri yaktığını belirten Alsancak, “Bu ateş bizim de yüreğimizi yakıyor. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Allah’ım geride kalanlara sabır niyaz etsin” dedi.
 
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu