Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Sizin gücünüz bizim tutkumuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Daltonlar Taraftar Gurubu Başkanı Eray Ünver, 2017-2018 futbol sezonu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda başarı temennisinde bulunan Ünver, kulübe zarar verecek durumlardan kaçınılması için çağrıda bulundu.

 

SAKATLIKTAN UZAK SEZON

Daltonlar Taraftar Gurubu Başkanı Eray Ünver, 2017-2018 futbol sezonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2017-2018 sezonu ilk önce tüm Türk Metal Kırıkkalespor sevenlere hayırlı olsun diler futbolcu arkadaşlarımıza sakatlıktan uzak bir sezon geçirmesini dilerim. Yeni sezon yeni umut ne olursa olsun bir takım düştüğü gibi geri çıkmasını bilir buna inancım tamdır. Bunun için hiç bir fedakarlıktan masraftan kaçmayan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

TARAFTARSIZDA FUTBOL OLMAZ

Ünver, “Daltonlar Taraftar Grubumuz her zaman olduğu gibi iyi günde de kötü günde de takımızın her zaman yanında olup desteğimizi hep birlikte vereceğiz. Futbol taraftarsız, taraftarsızda futbol olmaz. Yeni sezon’da taşkınlıktan uzak durup kulübümüze verilecek cezaları bilmemiz gerektiğini söylemek isterim. Sizin gücünüz bizim tutkumuzdur. Grubumuzun sadece futbol değil, tüm spor dallarında Kırıkkale’nin adı geçtiği her takımlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Buradan anne babalara sesleniyorum, alkolden, bonzaiden, esrardan ve hür türlü uyuşturucudan kurtara bilmek için bizlere yönlendirin grubumuzda çok şükür ki o tarz insanlar yoktur. Hep birlikte sezon sonu şampiyon olarak hedefimize ulaşacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x