Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sümer ve Yeşilyurt ailelerinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer’in kızı Serap ve Rıza Yeşilyurt’un oğlu Mehmet Yeşilyurt düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer-Zekiye Sümer’ın biricik kızları Serap Sümer, Mülkiye-Rıza Yeşilyurt’un biricik oğulları Mehmet Yeşilyurt Mersan Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Geniş davetli kitlesinin katıldığı görkemli düğün töreninde Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale bürokrasisi, il, ilçe ve Kasaba Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl Başkanları, Esnaf odaları Başkanları, çok sayıda işadamı ile Sümer ve Yeşilyurt ailesinin yakınları katıldı.

 

KINA YAKILDI OYUNLAR OYNANDI

Borsa Başkanı Sümer davetlilerle yakından ilgilenirken, çiçeği burnundaki Serap ve Mehmet çifti düğün töreninde doyasıya eğlendi. Kırıkkale gelenek ve göreneklerinin sergilendiği düğün merasiminde yeni çifte kınaları yakıldı, mutluluklar dilendi. Düğünde havai fişek gösterisi büyük beğeni toplarken, Sümer ve Yeşilyurt aileleri kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.  Bizde Kent Gazetesi olarak çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerken ailelere de hayırlı olması temenni ediyoruz.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x