Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Taekwondo şampiyonası sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Taekwondo İl Temsiliğinin 2013 faaliyet programında yer alan İller Arası Valilik Kupası Taekwondo Şampiyonası 17 Ağustos Spor Salonunda yapıldı.

10 İLDEN SPORCULAR KATILDI

Küçükler, yıldızlar, gençler ve olimpik kategorilerinde, 10 ilden (Aksaray, Ankara, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Niğde’den) 57 kulüp 550 sporcu şampiyonaya katıldı. 14 Aralık 2013’te sabah 10.00’da başlayan İller Arası Valilik Kupası Taekwondo Şampiyonasının açılış seremonisi saat 14:00’te yapıldı. Birbirinden güzel müsabakalara sahne olan Şampiyona 15 Aralık 2013 saat 20:00’de sona erdi.

PROTOKOL KATILDI

Açılış seremonisine Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Baro Başkanı Av. Ayhan Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek, Valilik Vakıf Müdürü Murat Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Kapucu ve çok sayıda seyirci katıldı.

‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü açılışta yaptığı konuşmada; “İlimizde taekwonda branşında toplam 2421 lisanslı sporcu bulunmakla beraber aktif sporcu sayımız 283’tür. İl Müdürlüğü olarak sporcularımızın daha nezih ortamlarda antrenman ve müsabaka yapmalarını sağlamak amacıyla ilimizdeki mevcut tesislerimizi yeniliyor ve yeni tesisleri hizmete sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda her branş için müstakil antrenman salonlarını hizmete açmış olmanın ve 2014 yatırım programına dahil edilen sporcu fabrikasını hayata geçireceğimizin müjdesini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

‘YATIRIMLAR KARŞILIKSIZ KALMIYOR’

Şu anda salonumuzu dolduran siz sporcularımız ve seyircilerimiz, bakanlığımız tarafından yapılan bu yatırımların karşılıksız kalmadığını en güzel şekilde gösteriyorsunuz. 2012 yılında Londra’da yapılan olimpiyatlarda Ülkemizi ve Ay Yıldızlı Bayrağımızı temsilen katılan Servet Tazegül (68 kiloda) olimpiyat şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Neden 2016 da Brezilya’da yapılacak olan olimpiyatlarda sizlerden de olimpiyat şampiyonu çıkmasın? Bu başarıya hep beraber gece gündüz demeden azimle çalışarak ulaşacağız” dedi.

İŞTE DERECELER

İlimizi temsilen Şampiyonaya katılan 80 kg Olimpik Erkeklerde Oğuzhan Keskinkılıç birinci, +80 kg Olimpik Erkeklerde Okay Düztepe birinci, 49 kg Olimpik Bayanlarda Zeynep Gözüküçük üçüncü, 59 kg Genç Bayanlarda Beyza Gözüküçük üçüncü, 58 kg Olimpik Erkeklerde Burak Uslu üçüncü oldu. Yıldızlar Kategorisinde Ankara Adliye S.K. şampiyon olurken, Kastamonu Telekom S.K. ikinci, Ankara Mamak S.K. üçüncü oldu. Gençler Kategorisinde Ankara Aktif Akedemi S.K. şampiyon olurken, FSM Konya S.K. ikinci, Performans Karaman S.K. üçüncü oldu. Olimpik Kategorisinde Mamak Belediye S.K. şampiyon olurken Kırıkkale ikinci, Ankara Vadi S.K. üçüncü oldu.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu