Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Tarihe yazılmış destan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Keskin ve Yahşihan’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

 

EN GÜÇLÜ NİŞANE

Keskin Anadolu Lisesinde düzenlenen programda, Çanakkale Savaşın’da askerlere verilen buğday çorbası ve üzüm hoşafı öğrencilere dağıtıldı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken, burada yaptığı açıklamada, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesinin Çanakkale Zaferi olduğunu söyledi.

 

BİR YARADIR ÇANAKKALE

Yahşihan ilçesinde de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Fatih Yılmaz ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, kaymakamlık önündeki Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından program, “Bir Yaradır Çanakkale Zihinlerde” konulu tiyatro gösterisinin ardından son buldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x