Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

TM Kırıkalespor, Kırıkkale’de kalacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM Kırıkkalespor Başkanı Zekai Tufan yeni sezon hazırlıkları ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yeni sezonda Futbolcuların Kırıkkale’de kalacaklarını belirten Kulüp Başkanı Zekai Tufan, “Karşılaşmaların hangi stadda oynayacağı konusu ile önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.

 

İKİNCİ ETAP KIRIKKALE’DE

Türk Metal Kırıkkalespor 2017-18 sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Ankara Büyük Anadolu otelinde tamamlayacak olan Türk Metal Kırıkkalespor, kampın ikinci etabına hafta başı Kırıkkale’de başlayacak. Kırıkkale’de tamamlanacak kamp sonrasında Kızılcıhamam veya Bolu’da yapılacak çalışmalar ve hazırlık karşılaşmaları ile takım yeni sezona hazır hale gelecek.

 

STADYUM BELLİ DEĞİL

Takım bünyesine 4 Teknik Heyet, 21 Futbolcu ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek olan TM Kırıkkalespor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda eksik görülen mevkilere yeni takviyeler yapılacak. Yeni sezonda Futbolcuların Kırıkkale’de kalacaklarını belirten Kulüp Başkanı Zekai Tufan, “Karşılaşmaların hangi stadyum da oynayacağı konusu ile önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.

 

ŞAMPİYONLUK PAROLASI

Yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolası ile girileceğinin altını çizen Başkan Tufan, “Bu güne kadar maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ederim” dedi.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x