Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

TSO yeni yönetimini belirliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz hafta Meslek grubu seçimleri heyecanı yaşayan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında şimdi de yönetim ve meclis yönetimi belirleme heyecanı yaşanıyor. Mavi listenin üstünlüğü ile sonuçlanan seçimlerin ardından bugün yapılacak seçimlerde TSO Başkanı ve yönetim kurulu, TSO Meclis Başkanı ve meclis üyeleri belirlenecek. Seçimlerde mavi listenin adaylarının göreve getirilmesi bekleniyor.

31 MECLİS ÜYESİ OY KULLANACAK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında bugün yönetim kurulu ve meclis seçimi yapılacak. Geçtiğimiz hafta yapılan 13 ayrı meslek grubu seçimlerinde mavi ve beyaz olmak üzere 2 liste yarışmış ve seçimler mavi listenin zaferiyle sonuçlanmıştı. Gerçekleşen seçimlerde 1, 4, 6, 12 ve 13. Meslek gruplarında 3’er meclis üyesi, diğer 8 grupta ise 2’şer meclis asil üyesi seçimi yapılmıştı. Seçimden zaferle ayrılarak meclis üyeliğine seçilen 31 meclis üyesi bugün kullanacakları oylarla TSO Başkanı ve yönetimini ile Meclis başkanını belirleyecek.

VARLI VE AKÇELİK YENİDEN ADAY

Bugün Saat.09.00’da başlaması beklenen TSO yeni yönetimini belirleyecek seçimlerde mavi listeden yeniden meclis üyeliğine seçilen mevcut Başkan Ahmet Varlı’nın ve mevcut Meclis üyesi Ömer Akçelik’in yeniden aday olduğu öğrenildi. Yönetim Kurulu Başkanı Varlı ve Meclis Başkanı Akçelik’in yeniden seçilmesine kesin gözü ile bakılırken, yönetime yeni isimlerin dahil olması bekleniyor.  TSO Başkanı Varlı Cumartesi günü yapılacak seçimlere tüm üyeleri beklediklerini, seçimlerin Kırıkkale iş dünyasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x