Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Ucube kavşak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, son günlerde gündemde olan kavşak hakkında açıklamalarda bulundu.

 

BELEDİYE BAŞKANI SAHİPLENMİŞTİ

Son günlerde adından sıkça söz edilen ve iddialara göre projesi ile örtüşmeyen Kavşak hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, “Toplam 44 vilayetin geçiş noktası olan Kırıkkale’mize bir kavşak yapılıyor. Yapılan  kavşağa ilk önce Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ben yapıyorum diye  sahip çıktı ve ‘proje benim’ dedi. Zaman geçtikçe kavşağın yanlış ve yetersiz olduğu anlaşılınca ‘Karayolları yapıyor’ dediler. Şu anda nasıl halk valilik binamıza tepki gösteriyorsa, ucube kavşağa da tepkiler çoğaldı. Kavşaktan geçmek bir zulüm oldu. Sorumlu kim cevabını arıyoruz. Ayrıca ucube kavşak inşaatını yapan firma mı yoksa taşeron firmamı bilmiyoruz. Fetöcü çıkmışlar kayyum atanmış.  Belediyeden ve yetkililerden yanıt bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x