Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Zoru Başaranlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Dr.M.İlker Haktankaçmaz, KYK Akademi Kariyer Sohbetleri kapsamında ‘Zoru Başaranlar’ konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

 

İSTİŞARENİN ÖNEMİ

Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen seminerde konuşan Vali Haktankaçmaz, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Yaptıkları işin ne olursa olsun hakkını vererek yapmalarını ve bir şeye karar vermeden önce istişarenin önemine değinen Vali Haktankaçmaz,  derslerinin yanı sıra Dünyaya bakış açılarını genişletecek, onlara vizyon kazandıracak faaliyetler içinde de olmalarını istedi. Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Vali Haktankaçmaz’a, seminer sonrası Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Haluk Karahan tarafından çiçek takdim edildi. “Zoru Başaranlar” konulu seminere, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Haluk Karahan, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Rıfat Ünlü ve çok sayıda öğrenci katıldı

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x