Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Kale Mangal Evi açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin sosyal anlamda cazibe merkezi haline gelen Atatürk Bulvarı’nda müthiş bir mekan daha hizmete girdi. Kale Mangal Evi köfte ve kebap çeşitlerinde, tanınan tatlara muhteşem mutfağında, işin ehli ustalarla lezzet katıyor.
Kale Mangal Evi açıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMUTFAĞI TAM NOT ALDI
Geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarı üzerinde özgün ve nezih mekanında hizmete başlayan Kale Mangal Evi açılış töreni gerçekleştirdi. İl İdarecileri, meslek odaları temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde mutfağını ve lezzetlerini görücüye çıkaran Kale Mangal Evi katılımcılardan tam not aldı.
ÖNEMLİ YATIRIM
İş Adamları Ersin Bekeç, Hasan Erdal, Fuat Gökkaya ve Muhsir Başarır ortaklığında açılan Kale Mangal Evi’nin açılış kurdelesini kesen Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, “Kırıkkale’miz bir güzel hizmet mekanı daha kazandı. Üniversite öğrencilerinin şehre gelmesi ve ekonomik katkıda bulunması açısından önemli bir hizmet ve yatırım olduğu inancındayım. Gelişen ve büyüyen Kırıkkale’nin sosyal anlamda da yatırımlarla gelişmesi bizleri mutlu ediyor. Bu mekanın açılmasında emeği geçen girişimcilerimize teşekkür ederim” dedi.
Kale Mangal Evi açıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
LEZZETE LEZZET KATIYOR
Kale Mangal Evi, kendine has mutfağı ve lezzetleriyle tanınan lezzetlere lezzet katıyor. Özellikle köfte ve kebap çeşitleri ile Kırıkkalelilerin damak zevkine hitap eden Kale Mangal Evi hizmete başlamasından kısa süre geçse de tercih edilen mekanlar listesinde ilk sıralardaki yerini aldı.

Başa dön tuşu