Manşet

Belediyecilik çay sohbetleriyle şekilleniyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Tepebaşı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla çay ocağında bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Önal, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Tepebaşı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla çay ocağında bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Önal, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

VATANDAŞLARIMIZIN FİKİRLERİ ÇOK KIYMETLİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kentteki mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Tepebaşı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Önal, çay ocağında gerçekleştirilen samimi buluşmada hemşerilerinin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle birebir sohbet eden Önal, belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Önal, “Vatandaşlarımızın fikirleri bizim için çok kıymetli. Bu tür buluşmalarla hem hizmetlerimizi anlatıyor hem de sahadaki ihtiyaçları doğrudan yerinde öğreniyoruz” dedi.

Sıcak karşılama ve misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Önal, “Tepebaşı Mahallemizdeki esnafımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte daha yaşanabilir bir Kırıkkale inşa etmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Önal’ın mahalle ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x