Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hayati önem taşıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan ve katkısı olanlara yönelik yemek düzenlendi. Toplantıda konuşan Demir, “Yerel seçimler hayati önem taşıyor” dedi. 
‘ÇOK ZOR SÜREÇLERDEN GEÇTİK’
AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Kırıkkale Öğretmenevi’nde birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Partinin kurulmasından bugüne AK Parti’ye hizmet etmiş ve görev yapan davetlilerin katıldığı yemekte açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Demir, seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. AK Parti’nin kuruluş aşamalarında çok zorlu süreçlerden geçtiklerini belirten Demir, kimsenin kendilerine büro dahi vermediğini bildirdi. O dönemde herkesin üstünde mahalle baskısı olduğunu belirten Demir, kimsenin korkudan partilerine üye dahi olamadığını ancak sonra ki dönemlerde bu baskının ortadan kalktığını söyledi.
‘KİMSEYLE SORUNUMUZ YOK’
Fazilet Partisi’nde Gençlik Kolları olarak görev yaptığı süreçten bu yana hep doğrunun yanında olduğunu belirten Demir, 38 aylık İl Başkanlığı döneminde kimseyle bir sorununun olmadığını bildirdi. Kapılarının herkese açık olduğunu belirten Demir, üye sayılarını her geçen yıl yükselttiklerini, parti olarak kimseyi partiden uzaklaştırmadıklarını ve küskün bir partilinin olmadığını ifade etti. Demir, Saygılı’nın her zaman yanında olduklarını ve seçimlerde yine en yüksek oyu alarak belediyeyi kazanacaklarını iddia etti.
‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’
Genel seçimler döneminde partilerinin 3-0 yapacağını açıkladığını belirten Demir, bu söylediğine bazı kişilerin inanmadığını ancak kendisinin haklı çıktığını ve Kırıkkale’den 3 milletvekili çıkardıklarını ifade etti.Şimdi yine Kırıkkale’de bulunan 11 belediyeyi de almak istediklerini belirten Demir, bunu başarmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. Daha sonra söz alan AK Parti eski Milletvekili Adayı Orhan Aytekin, partide birlik ve beraberliğin olduğunu belirterek, “Yerel seçimleri hep birlikte kazancağız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu