Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Teknoloji

Alarm Sistemi İçin Nereden Hizmet Alınabilir?

Yaşam alanlarının güvenliği için kurulmuş olan güvenlik sisteminin hırsızlık, soygun, yangın, su baskını, acil sağlık sorunları, gaz kaçağı sorunları gibi durumlarda alarm sistemi devreye girer.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaşam alanlarının güvenliği için kurulmuş olan güvenlik sisteminin hırsızlık, soygun, yangın, su baskını, acil sağlık sorunları, gaz kaçağı sorunları gibi durumlarda alarm sistemi devreye girer. Sinyaller aracılığı ile sistemlerden gelmiş olan uyarı sinyaline göre ilgili olan kolluk kuvvetleri harekete geçer. Bu sistem oldukça önemli bir sistemdir. Her evde bulunması gerekiyor. Sinyal iletişim modülleri (PSTN, GSM, IP) üzerinden alıcılara sinyal gider. Alarm hangi aboneye ait ise bütün iletişim detayları operatörlerin ekranına yansır. Teknim alarm sistemi ile hayatınızı güvence altına alabilirisiniz.

Kimler Alarm Sistemini Kullanabilir? 

Konut sahibi olan kişiler, iş yeri olan kişiler, Alış veriş merkezleri, binalar, siteler, villalar, özel mülkler fark etmeksizin herkes bu sistemden yararlanabilir. Bu sistem insanların can sağlığı ve mal sağlığı için oldukça önemlidir. Alarm sisteminin olması ortama güvenlik getiriyor. Bunun yanı sıra evde güvenlik kamerası bulunmalı. Güvenlik kamerasından herhangi bir hırsızlığın olup olmadığını görebilirsiniz. Güvenlik kamerası fiyatları herkesin bütçesine uygundur. Güvenlik açısından bu kameralar kullanılmalıdır. icom Güvenlik sitesinden bu hizmeti alabilirisiniz.

Şifre Paneli 

Ev kamera sistemi devredeyken bile alarm sistemi çalışır. Her iki sistem birlikte çalışınca güvenlik üst düzeyde olur. Alarm sistemi şifre ile açılıp kapanabiliyor. Bu sistem bir tuş ile kontrol edilebiliyor. Kısa yol tuşları sayesinde alarm haber alma merkezine acil durum alarmları gönderilebilir. icom Güvenlik sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x