Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Balışeyh Doğalgaz’a kavuştu sıra diğer ilçelerde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale´nin bir ilçesi daha doğalgaza kavuştu. Uzun süredir çalışmaları yürütülen Balışeyh ilçesine Cuma günü nihayet doğalgaz verildi. İlçede bu amaçla bir tören düzenlendi.

SIRA DİĞER İLÇELERDE

Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım’ın Kırıkkale ziyaretinde söz vermesinin ardından başlayan Balışeyh ilçesinin doğalgaza kavuşma çalışmaları sonunda tamamlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Başlıyh ilçesinde ilk doğalgaz verildi. Kırıkkale Vali Yunus Sezer törende yaptığı konuşmada,  doğalgazın Balışeyh’e gelmesinin önemli bir hizmet olduğunu ifade ederek, diğer ilçelerimizin de en kısa sürede bu hizmete kavuşmaları temennisinde bulundu. Balışeyh’in tarihi bir güne şahitlik ettiğini kaydeden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, Keskin, Karakeçili, Çelebi, Sulakyurt ve Delice ilçeleri ile Çerikli beldesine de doğalgaz getirileceğini söyledi.

MEŞALELER YAKILDI

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’da ilçeye doğalgaz getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından doğal gazla meşalelerin yakılmasıyla ilçeye ilk doğalgaz verildi. Törene; AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İzmir Milletvekili Fehmi Alpay Özalan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Balışeyh Kaymakam Vekili Kübra Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x