Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Beyanlar Bana Ait Değildir

Haricen öğrendiğim ve kamuoyunu yanıltmak maksatlı mensubu olmaktan şeref duyduğum İYİ Parti’nin Kırıkkale 3. Olağan kongresinin ardından şahsıma ait olmayan beyanlarla gerçeğe aykırı söylemler içeren bir internet haberi yapılmıştır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haricen öğrendiğim ve kamuoyunu yanıltmak maksatlı mensubu olmaktan şeref duyduğum İYİ Parti’nin Kırıkkale 3. Olağan kongresinin ardından şahsıma ait olmayan beyanlarla gerçeğe aykırı söylemler içeren bir internet haberi yapılmıştır.

İlgili haber demeci şahsıma ait değildir. Nitekim teşkilatın esaslığı, hukukun ve demokrasinin üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan 3. Olağan Kongremizde şahsımın da İl Başkanlığına aday olması sebebiyle manipülatif söylemler kullanılarak partimize zarar verilmek istenmiştir. Bilindiği üzere İYİ Parti, başta Kırıkkale olmak üzere Türkiye’nin tüm kentlerinde birinci parti olarak önümüzdeki seçimlerde iktidar olacaktır. Bizler yerelden genele partimizin birinci parti olması için ilmek ilmek emek döken ve başarılı olacağına inancı tam olan bir teşkilatın mensuplarıyız. İYİ Parti Keskin 3. Olağan Kongresinde delegelerimizin hür iradeleri ile Keskin İlçe Başkanı seçilmiş bulunmaktayım. Başta Keskin olmak üzere yerelden genele partimi iktidar yapmak üzere yılmadan çalışmaya devam edeceğim.  Dahili ve harici bedbahtların basit oyunlarına gelmemeliyiz. Ülkemizin başta ekonomi, geçim ve hukuk olmak üzere tüm damarları kanıyorken teşkilat içi hiziplik çıkarmak yalnızca sizleri küçük düşürür, bizlere ve teşkilatımıza zarar veremez. Zımni olarak seçim startına girmiş bulunmaktayız. İlgilenmemiz ve odaklanmamız gereken şey milletin makus talihini değiştirecek olan seçimdir. Sadakatim Sn. Genel Başkanıma, mevcut ve müstakbel hizmetlerim Sn. Genel Başkanım önderliğinde Aziz Türk Milletinedir!Keskin halkına, Kırıkkale’li hemşerilerime ve aziz milletime tüm emeklerim feda olsun!Başta Keskin olmak üzere Kırıkkale’de İYİ Parti birinci parti olacaktır.Bizim Sn. Genel Başkanımıza inancımız tamdır! Yıldıramayacaksınız. Dahili ve harici tüm tahribat denemelerine rağmen Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!

İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı

Zafer ÇAKMAKLI

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x