Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bir Tesadüf Filmi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Heracles Heykelin Sırrı ile ilk filmini yöneten Yiğit Tunç, ikinci bir filmin hazırlıklarına başladıklarını açıkladı. Kırıkkale’de çekilecek filmin ismi ise; “Bir Tesadüf Filmi”
İKİNCİ FİLMİNİ ÇEKİYOR
Heracles Heykelin Sırrı filminin yönetmenliği ile beyazperdeye adım atan Kırıkkaleli Yönetmen Yiğit Tunç yeni bir film çekimi için hazırlıklara başladıklarını açıkladı. İlk filminin ardından çeşitli sanatsal organizasyonlara imza atan, basın sektöründe faaliyet gösteren ve danışmanlık görevleri üstlenen Yönetmen Tunç filmin tüm çekimlerinin Kırıkkale’de yapılacağını ve ünlü isimlerin yer alacağını ifade etti. Yönetmen Tunç, “Bir Tesadüf Filmi” isimli filmin ünlü isimlerle Kırıkkalelileri bütünleştireceğini ifade etti.
KADRO KIRIKKALE’DEN OLUŞACAK
Tunç düzenlediği basın toplantısında “Çekimlere Mayıs ayında başlamayı planlıyoruz. Tahminlere göre Haziran ayının sonlarına doğru bitireceğimizi düşünüyoruz. Filmde mümkün olduğu kadar Kırıkkale’deki mekanları kullanacağız. Ayrıca film Kırıkkale’de ki yetenekli isimlere yer vereceğiz. Her karakter için iki üç isim belirleyeceğiz.  Kamera karşısında öz güveni olan kameraya aşina olanlara imkan sunacağız” ifadelerin kullandı.
DESTEK VERECEKLERE KAPIMIZ AÇIK
Tunç filmin tanıtım toplantısından sonra kolları sıvayacaklarını belirterek “Sponsorluk konusunda çalışmalara başlayacağız. Ardından filmin kesin kadrosunu oluşturacağız. Kadroda yer alan ünlü isimleri Kırıkkale halkı ile bütünleştirici faaliyetler yapacağız. Böylece ilimizin en iyi şekilde tanıtımı yapacağız. Bizlere destek olacak herkese kapımız açık” şeklinde konuştu.
 
 

Başa dön tuşu