Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Biz farkımızı ortaya koyduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DEMOKRAT PARTİ KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GAZİ EROĞLU, “BAŞKAN OLDUĞUMDA KAPISI AÇIK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI GÖSTERECEĞİM” DEDİ.
 Aylar öncesinden yerel seçim sürecinin başlaması ile ilk sahaya inen aday olarak anılan ve yaptıklarıyla konuşulanın aksine başkan adayları arasında iddialı konuma gelen Demokrat Parti(DP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, günden güne seçmenlerinin dikkatini çekmeye başardı. Eroğlu, çalışma azmi ile kısa sürede gönüllere taht kurdu. Kendisinin belediye başkanı olması halinde Kırıkkale’nin kazanacağını dile getiren Eroğlu, “Biz farkımızı ortaya koyduk.” dedi
EROĞLU KISA SÜREDE KENDİNİ İSPATLADI
Yaptığı miting ve açılışlarla en çok konuşulan adaylar arasında olan DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, ilk siyasi deneyiminde Kırıkkale’ye neler verebileceğini kısa sürede ispatladı. Miting alanlarında ve basın toplantılarında söylediği sözlerle Kırıkkale halkının beğenisini kazanan Eroğlu’nun Kırıkkalespor’a destek olup futbolcu transfer etmesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 5 bin kişi ile özel kutlama yapması ve 16 Mart 2014 tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda konser düzenleyecek olması, bundan sonra Kırıkkale’ye neler verebileceğini kısa sürede göstermiş oldu.
O KOLTUĞA HAK EDEN BİRİSİ OTURSUN
Eroğlu, aday olduğu ilk günden bu yana heyecanını giderek arttığını ve seçmenlerinin kendisine olan teveccühleri için teşekkür ettiğini söyledi. Kendisinin belediye başkanı olması halinde Kırıkkale’nin kazanacağını dile getiren Eroğlu, “Biz farkımızı ortaya koyduk. Yaptığımız çalışmalarda meyvesini alıyoruz. Seçmenlerimden gerçeği, doğduyu ve düzgün olanı seçmesini talep ediyorum. O koltuğa hak eden ve hizmet edecek birisi otursun. Biz yapacaklarımızı söylüyoruz ve geldiğimiz zaman yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
BENİM PEŞİMDE RANT İÇİN KOŞAN YOK
Kırıkkale’de yıllarca ticaretle uğraştığını ve bir müteahhit olarak Kırıkkale’nin sorunlarını çok yakından bildiğini ifade eden Eroğlu, “Başkan olarak sadece ben geldiğimde hizmet yapacağım. Diğer adayların rant ve birilerini zengin etmek için geldiği çok net. Benim para pulla işim olmaz. Herkes kendini biliyor. Benim sağımda solumda kimse yok. Benim peşimde rant için koşan yok. Kırıkkale gerçeği görsün ve hizmet yapacak adayı seçsin. Benim yapacağım projeler Kırıkkale’de tek. Ben ilk aday olduğumda açıkladığım projeleri şimdi başkaları dillendiriyor. Eminim ki utanmadan sıkılmadan konuşuyorlar ben sadece gülüyorum.” şeklinde konuştu.
TOPLU TAŞIMASI OLMAYAN TEK İL BİZİZ
Eroğlu, Kırıkkale’nin su sorunun hala çözülmediğini belirterek, “Belediye başkanı olduğumda ben evimde ne içiyorsam, vatandaşımın evinde de o su içilecek.” diye konuştu.  Kırıkkale’de artık değişim zamanı olduğunu ifade eden Eroğlu, “Kırıkkale’de artık belediyecilik dendiğinde benim yaptıklarım gelecek. Ben bir müteahhit olarak neler yapacağımı göstereceğim. Toplu taşıması olmayan tek il biziz. Bunuda faaliyete geçireceğim. Bir belediye başkanı olacaksa oda biz olacağız. Her türlü sıkıntıları biliyorum. Ben vatandaşın yanındayım. Hizmetin yanındayım. Şimdi bir belediye başkanı olduğunda vatandaş oraya girmekte zorlanıyor. Ben seçildiğimde rahatlıkla halk kapıyı vurmadan girebilecek konuma gelecek.” dedi.
 

Başa dön tuşu